Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Επί του πιεστηρίου, σήμερα ΤΡΙΤΗ 28 Μαρτίου 2023 @16:10

 



ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ανθρωπάκι - ως εκ των πράξεων του ο χαρακτηρισμός - μπόρεσε να σκορπίσει απέραντη θλίψη και οδύνη σε πολλές δεκάδες οικογένειες, ενώ παράλληλα παρέλυσε την οικονομική ζωή μίας ολόκληρης χώρας!! Τον βοήθησαν και μερικοί απερίγραπτοι συνάδελφοι του.

  • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αρνείται να γράψει αρνητικό πρόσημο... Αναμένεται εξαιρετικό 12μηνο...
  • Eurobank + NBG : Καμία σχέση με τις άλλες δύο.
  • ΙΝΤΕΚ: Αμεση επαναπροσέγγιση των 4,00 ευρώ, κινείται ανεξάρτητα του γενικότερου κλίματος.
  • ΤΕΝΕΡΓ: Πιθανή συμφωνία ενόψει των εκλογών... 
  • ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Αύριο ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης και δεν χρειάζεται να σας γράψω τι εικόνα θα εμφανίζουν... Προ 2μήνου στα 3,1000 και στα 2,8700 τώρα.
  • ΜΕΖΖ: Νομοτελειακά θα συνέβαινε κι αυτό... Οι μετοχές δεν ανεβαίνουν διαρκώς, ενώ δεν τις κυνηγάμε στα ψηλά τους, με τις τιμές (ΓΚΜΕΖΖ) να έχουν ξεφύγει για τα καλά σε χρόνο dt. 

******


H ΔΕΗ έχει δείξει πολύ καλή συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα. Πλέον δοκιμάζει το εβδομαδιαίο επίπεδο στήριξης στην ζώνη του 750, θυμίζοντας ότι το εβδομαδιαίο στοπ στο Long είναι στα 7,5350 σε κλείσιμο εβδομάδας. Σε ημερήσιο δίνει αγοραστικό σήμα με κλείσιμο ημέρας πάνω από τα 8,0900 ευρώ.



ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ


*************


ΟΤΕ: Ο μόνος που έχει καταφέρει να δώσει σήμα από ταλαντωτές. Πλέον το στοπ στο short έχει κατέβει στα 13,75 σε κλείσιμο μέρας. Πρώτο του μέλημα κλείσιμο πάνω από τα 13,27. Τα 12,57 ευρώ είναι το επίπεδο σε κάθε περίπτωση και όσο είναι πτωτικός προσφέρει σημαντική στήριξη.

 


****************