Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Μεθοδικός σερίφης ⭐️ Οι προφητείες μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες

Ο προφήτης είναι ο άνθρωπος που δηλώνει ότι επικοινωνεί με το υπερφυσικό η το θεϊκό καί εκείνος είναι ο μεσολαβητής με την ανθρωπότητα μεταφέροντας τη γνώση από την θεϊκή και υπερφυσική οντότητα στους άλλους ανθρώπους.

  • Τον Σεπτέμβριο από ντε φάκτο πόλεμο με τη Τουρκία ακολουθούσαν οι άμεσες εκλογές που θα σήμαινε πολιτική αστάθεια μέχρι το κακό που θα μας έβρισκε η ενεργειακή καταστροφή λόγο βαρύ χειμώνα και ο αλματώδεις πληθωρισμός που θα έπνιγε τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Τότε οι προφήτες  είχαν λουφάξει ενώ σήμερα  παρουσιάζουν επενδυτικές ευκαιρίες με τιμές στόχους σαν να μην υπάρχει αύριο μεταφέροντας το άγχος ευθύνης ότι έπρεπε να είχαμε ήδη τοποθετηθεί και ότι ποτέ δεν είναι αργά και όλα είναι τέλεια.

  • Τον Σεπτέμβριο ο μ/μ έβγαινε μπροστά σε κάθε αρνητισμό και έκρουε τον κώδωνα κινδύνου να μην πετάτε τις μετοχές σας από τα παράθυρα !

Σήμερα δεν θα κάνουμε ανάλυση της ΜΙΓ γιατί θα πρέπει κάποιοι άλλοι να ασχοληθούν με αυτό το σκάνδαλο, όμως θα θέλαμε να προσέχετε τους προφήτες αναλυτές με τις επενδυτικές προτάσεις τους.
Πάντα να έχετε μετρητά σε ένα ποσοστό που νιώθετε καλά και ας λέει ο κάθε ένας ότι θέλει !

  • Στη πτώση ελάχιστοι θα σε συμβουλέψουν για τα βασικά μιας επένδυσης, ενώ στην άνοδο δεν θα σου πει κανένας ότι πριν αποφασίσεις θα πρέπει να φιλτράρεις ελέγχοντας τι σου λένε.

Ψάξτε εταιρείες που να έχετε λόγους τοποθέτησης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουν μείνει πίσω η δεν έχουν ξυπνήσει στα μισά της διαδρομής τους με βάση τις απαιτήσεις των πραγματικών προσδοκιών που αποδεδειγμένα έχουν δείξει, ώστε αν η αγορά σας βρει στη πρώτη να μην σας πιάσει άγχος.

  • Premia ΑΕΕΑΠ , BriQ properties, Βιοχάλκο , Cenergy , ΕΛΧΑ , ΑΔΜΗΕ , ΕΥΔΑΠ , Μοτο , Λάμδα , Γεκτερνα, ολα τα ΜΕΖΖ , Ικτίνος , 3E , Realcons, και κάποιες που σίγουρα έχω ξεχάσει και εύχομαι να έχετε εντοπίσει.

Χθες το βράδυ κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει  δημοσιευτεί και βγαίνει πρώτη φορά από ΕΔΩ 
  • Η Ευρωπαϊκή επιτροπή πήρε πράσινο φως από τα κράτη μέλη να επιτρέψει επιδοτήσεις για κρατική ενίσχυση στο πράσινο Υδρογόνο.
Παλαιότερα, είχαμε αναφερθεί σε κάποιες εταιρείες οπότε έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει.

Καλή επιτυχία σε κάθε σας επιλογή !

Εις το επανιδείν 

Ν.Ν.



Μεθοδικός σερίφης ⭐️