Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

@14:15 - Από το ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου (νο.2)

 



ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ, χωρίς παραμύθια, χωρίς δανεισμούς στα ουράνια και με αμφίβολο το αν και πότε θα βγάλει κέρδη η εταιρεία δεν πρόκειται να δει προκοπή μία μετοχή στο ταμπλό... Οι εξαιρέσεις, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα... 

ΕΦΤΑΝΕ ένα κα@ίκι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ να σπείρει την αβάσταχτη οδύνη στις οικογένειες των αδικοχαμένων ψυχών και να γονατίσει ολόκληρη την χώρα. 

Ναι, το δίκτυο είναι ελαττωματικό, ναι το έχουμε πληρώσει χρυσάφι, ναι το λυμαίνονταν τα κυκλώματα του ΟΣΕ μαζί με τους ΡΟΜΑ!! 

Αλλά ρε κερατάδες, τόσα λεφτά παίρνετε, φροντίστε τουλάχιστον για τις ζωές των επιβατών-πελατών σας. Δολοφόνοι ασυνείδητοι, αφιλότιμοι, κοπριές σκέτες. Πανάθεμα σας και Θεέ μου συγχώρα με.  

ΜΟΤΟ (και όχι μόνον γι αυτή) - απάντηση: Σωστό είναι αυτό που βλέπετε. Ξέρουν οι εν δυνάμει αγοραστές, ότι αρκετοί είχαν αγοράσει με την προσμονή πολύ καλών αποτελεσμάτων χρήσης 2022 οπότε γιατί να τους πληρώσουν τον... τζόγο τους; 

  • Πονήρεψαν και πολύ καλά πράττουν...  Βλέπετε, ορισμένοι νοιώθουν ότι είναι πιο έξυπνοι και μπορούν να ζουν παρασιτικά εις βάρος των κορόϊδων. Γι αυτό να μην εκπλήσσονται οι καλόπιστοι, που μία μετοχή δεν ανεβαίνει  ενώ έχει  βγάλει γ@μάτα αποτελέσματα. 
ΝΑ ΣΑΣ επισημάνουμε επίσης ότι πολλοί εκ των insiders επειδή γνωρίζουν τα αποτελέσματα που εμείς μαθαίνουμε με μεγάλη καθυστέρηση - ως είθισται - μπορούν και κινούνται ανάλογα στο ταμπλό. Οπότε όταν δημοσιεύονται αυτά να έχουν ήδη προεξοφληθεί, όσο καλά κι αν είναι αλλά κι όσο άσχημα..